Тема: Вуглеводи: глюкоза,
сахароза, крохмаль, целюлоза. Молекулярні формули, фізичні властивості,
поширення і утворення в природі.
Крохмаль і целюлоза –
природні полімери. Якісні реакції на глюкозу і крохмаль.
Лабораторні досліди :
13. «Взаємодія глюкози з купрум(ІІ) гідроксидом.»;
14. «Відношення крохмалю до води
(розчинність, утворення клейстеру).»;
15. «Взаємодія крохмалю з йодом.»
Домашній експеримент:
Виявлення крохмалю в харчових
продуктах.
1. Теоретичний матеріал.
Джерело слайдів: https://naurok.com.ua/prezentaciya-vuglevodi-9-klas-30519.html
2. Лабораторні досліди :
13. «Взаємодія глюкози з купрум(ІІ) гідроксидом.»
14. «Відношення крохмалю до води (розчинність, утворення клейстеру).»
15. «Взаємодія крохмалю з йодом.»
3. Вуглеводи і здоров’я .
Немає коментарів:
Дописати коментар